Verschillen in behandelingen

VEILIG EN PIJNLOOS

Tanden bleken bij Ultra White

Kies voor een behandeling bij de expert op het gebied van tanden bleken. We werken samen met ruim 100 tandartsen over de hele wereld.

Je denkt er overna om je tanden te bleken maar wilt een aantal dingen zeker weten. Je wilt een mooi wit resultaat maar je wilt niet dat je tanden beschadigen. Vanzelfsprekend, en wij begrijpen dat als de beste.
Door de samenwerking met meer dan 100 tandartsen over de hele wereld zijn we op de hoogte van de laatste trends en informatie. Laat nu veilig je tanden bleken bij Ultra White.

Resultaat voor en na de behandeling

4 tot 16 tinten witter

Geen gevoeligheid

6 tot 18 maanden resultaat

Ultra White Boost
€37,50 - €187,50

Behandeltijd tussen de 20 tot 100 minuten

Ultra White Boost VIP
€60,- - €300,-

Behandeltijd tussen de 20 tot 100 minuten

Polijsten
€10

Laat vervuiling van de tanden voorafgaand aan de behandeling verwijderen. Polijsten zorgt ervoor dat je beter resultaat haalt in combinatie met het bleken van je tanden!

Fluoride
€10,-

Laat een beschermlaag over je glazuur aanleggen. Keuze uit 4 smaken. Sluit je behandeling veilig af met fluoride.

Ultra White Boost Behandelingen

Onze Ultra White Boost bleekbehandelingen zijn gemaakt voor iedereen die zijn of haar tanden iets witter wilt hebben. Heb je al eens eerder gebleekt? Dan is dit de behandeling die ook goed bij je past.
We maken gebruik van een activator, vitamine-e en een bleekgel op basis van een zoutloplossing.Ultra White Boost VIP Behandelingen

Onze Ultra White Boost VIP bleekbehandelingen zorgt voor optimaal wit resultaat. Wil je voor het maximale resultaat? Dan kies je voor de Ultra White Boost VIP behandelingen.
We maken gebruik van een activator, vitamine-e, beschermlaag over het tandvlees en een bleekgel op basis van peroxide.