Veelgestelde vragen

Is tanden bleken veilig

Ja, maar wel onder de voorwaarden dat de behandeling veilig, hygienisch en professioneel uitgevoerd wordt. De Ultra White behandelingen bij Ultra White zijn volledig veilig en pijnloos. Beschadigen de tanden niet en geeft een mooi resultaat.

Hou lang blijven mijn tanden wit?

Als je je tanden laat bleken bij Ultra White blijven je tanden gemiddeld 3 tot 18 maanden witter. Afhankelijk van het eet en drinkgedrag (denk aan koffie, thee, roken, wijn, enz.) kan het zijn dat de tanden sneller weer geel worden. Ultra White heeft diverse producten om het resultaat bij te houden.

Wat zijn de kosten?

Indien je kiest voor een behandeling bij Ultra White kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. Op onze website vindt je hierover alle informatie. Uiteraard mag je voor een advies altijd met Ultra White bellen.

Worden mijn tanden gevoelig?

In ongeveer 99% van de behandelingen voel je niets. Soms het zijn dat je na een behandeling een koud gevoel aan de tanden hebt. Of dat het eten of drinken van hele warme of koude dingen gevoelig aanvoelt. We adviseren daarom de eerste 24 uur hiermee op te letten.

Kan iedereen zijn tanden bleken?

99,5% van de mensen die Ultra White bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat je tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan je behandeling.

Hoe wit worden mijn tanden?

De behandelingen van Ultra White zorgen er gemiddeld voor dat je 4 tot 16 tinten wittere tanden krijgt.  Ultra White kan met de uitgebreidste behandeling garanderen dat de genetisch bepaalde kleur behaald kan worden. Voor en na de behandeling controleert de Ultra White behandelaar het resultaat samen met je.

Ik heb gehoord dat peroxide in bleekgel verboden is. Klopt dit?

Ja en nee. Tandenbleeksalons zoals Ultra White mogen bleken met een bleekproduct waar maximaal 0,1% waterstofperoxide in zit. Tandartsen mogen bleken met 6%. Door de wet en regelgeving op dit gebied weet je zeker dat je altijd kiest voor een veilige behandeling.

Ik ben ouder dan 65 jaar, is dit een probleem?

Nee. U kunt gewoon in aanmerking komen voor een tandenbleekbehandeling bij Ultra White.

Ik heb een spalkje achter mijn tanden. Wat nu?

Een spalkje achter je tanden geeft geen problemen tijdens het uitvoeren van een Ultra White tandbleekbehandeling.

Vragen? Stel ze gerust!

We zijn er voor je om al je vragen te beantwoorden.